Wat het Brittanje en Frankryk gedoen deur 'n beleid van paai te volg?
Wat het Brittanje en Frankryk gedoen deur 'n beleid van paai te volg?

Video: Wat het Brittanje en Frankryk gedoen deur 'n beleid van paai te volg?

Video: Wat het Brittanje en Frankryk gedoen deur 'n beleid van paai te volg?
Video: Ron Paul on Understanding Power: the Federal Reserve, Finance, Money, and the Economy 2024, Mei
Anonim

Gedurende die 1930's, Brittanje en Frankryk gevolg a beleid van versoening - hulle het Hitler gegee wat hy wou hê om die vrede te bewaar.

Eweneens, hoekom het Brittanje en Frankryk 'n beleid van versoening gevolg?

Versoening beteken om Hitler te laat kry wat hy wou hê, vir hom klein goedjies te gee, voorsiening te maak wat hy wou hê, lyk redelik en mits Hitler nie 'n oorlog begin nie. Brittanje en Frankryk s'n hoofprioriteit in hierdie tyd was om oorlog te vermy. Neville Chamberlain - die Eerste Minister van Groot Brittanje , in 1937 verkies.

Net so, wat het Brittanje en Frankryk oortuig om hul beleid van versoening te beëindig? Brittanje en Frankryk was oortuig aan hul beleid van versoening beëindig toe Hitler sy beloftes van die München-konferensie verbreek het en die res van Tsjeggo-Slowakye oorgeneem het. Hulle het geweet Hitler moes gestop word en het oorlog teen Duitsland verklaar toe Hitler Pole binnegeval het.

Verder, hoekom het Frankryk en Brittanje 'n beleid van paai-vasvra aangeneem?

Brittanje het 'n beleid van versoening aanvaar vrede te bewaar. Hulle het gedink as hulle vir Hitler gee wat hy wil hê en hy het belowe om die nuwe grense te respekteer, kan hulle oorlog vermy.

Wanneer het versoening geëindig?

Dit het tot 'n einde gekom toe Hitler Tsjeggo-Slowakye oorgeneem het 15 Maart 1939 , in weerwil van sy beloftes wat in München gegee is, en premier Chamberlain, wat voorheen gepeis het, het besluit op 'n beleid van verset teen verdere Duitse aggressie."

Aanbeveel: