Maak Bayer plaagdoders?
Maak Bayer plaagdoders?

Video: Maak Bayer plaagdoders?

Video: Maak Bayer plaagdoders?
Video: Maxforce Platin Trials 2024, Mei
Anonim

In 1925 Bayer was een van ses chemiese maatskappye wat saamgesmelt het om IG Farben, die wêreld se grootste chemiese en farmaseutiese maatskappy, te vorm. Bayer CropScience ontwikkel geneties gemodifiseerde gewasse en plaagdoders.

As u dit in ag neem, watter produkte word deur Bayer gemaak?

Hierdie produkte sluit wêreldwyd bekende handelsmerke in soos Aleve™, Alka Seltzer™, Aspirin™, Bepanthen™/Bepanthol™, Berocca™, Canesten™, Claritin™, Elevit™, Iberogast™, MiraLAX™, One-A-Day™, Rennie™ en Redoxon™.

Tweedens, wat het Bayer met Monsanto te doen? Bayer gekoop Monsanto as deel van sy herontdekking as 'n lewenswetenskaplike firma met 'n fokus op gesondheid en landbou. Destyds het die ooreenkoms in 2016 voorgestel is, het die mededingende landskap van die landbou-wetenskap-ruimte dramaties verskuif – Dow en DuPont het saamgesmelt, en so ook ChemChina en Syngenta.

Maak Bayer dienooreenkomstig entstowwe?

BAYER . Bayer AG, gebaseer in Leverkusen, Duitsland, verkoop 'n wye reeks produkte buite sy byna 120 jaar oue aspirien, insluitend voorskrif- en oor-die-toonbank medisyne vir mense, entstowwe en dwelms vir troeteldiere en vee, en sade en chemikalieë vir boere en tuiniers.

Watter maatskappy besit Bayer?

Bayer

Aanbeveel: