INHOUDSOPGAWE:

Wat is drie menslike hulpbronne?
Wat is drie menslike hulpbronne?

Video: Wat is drie menslike hulpbronne?

Video: Wat is drie menslike hulpbronne?
Video: §3.5 de winning van natuurlijke hulpbronnen 2024, Mei
Anonim

Kortom, menslike hulpbronne aktiwiteite val onder die volgende vyf kernfunksies: personeel, ontwikkeling, vergoeding, veiligheid en gesondheid, en werknemer- en arbeidsverhoudinge. Binne elk van hierdie kernfunksies voer HR 'n wye verskeidenheid aktiwiteite uit.

Net so kan 'n mens vra, wat is voorbeelde van menslike hulpbronne?

Werknemerkeuse, opleiding, vergoeding, voordele, leierskap, motivering, opnames, evaluering en alles wat met mense by die werk te doen het.

wat is die drie hoofaktiwiteite van menslikehulpbronbestuur? Die verantwoordelikhede van a menslike hulpbronbestuurder val in drie hoofvak areas: personeel, werknemervergoeding en -voordele, en definieer/ontwerp van werk. In wese, die doel van HRM is om die produktiwiteit van 'n organisasie te maksimeer deur die doeltreffendheid van sy werknemers te optimaliseer.

Net so kan jy vra, wat doen menslike hulpbronne?

Menslike hulpbronne spesialiste is verantwoordelik vir die werwing, sifting, onderhoudvoering en plasing van werkers. Hulle kan ook werknemerverhoudinge, betaalstaat, voordele en opleiding hanteer. Menslike hulpbronne bestuurders beplan, rig en koördineer die administratiewe funksies van 'n organisasie.

Wat is die 7 belangrikste HR-aktiwiteite?

Hierdie menslike hulpbronfunksies word soos volg uitgedruk:

  • Posanalise en posontwerp:
  • Werwing en keuring van kleinhandel werknemers:
  • Opleiding en ontwikkeling:
  • Prestasiebestuur:
  • Vergoeding en voordele:
  • Arbeidsverhoudinge:
  • Bestuursverhoudinge:

Aanbeveel: