Wat doen 'n verteenwoordiger van 'n kontrakterende beampte?
Wat doen 'n verteenwoordiger van 'n kontrakterende beampte?

Video: Wat doen 'n verteenwoordiger van 'n kontrakterende beampte?

Video: Wat doen 'n verteenwoordiger van 'n kontrakterende beampte?
Video: Theorie examen auto 2022 gratis,Theoriecursus nl Compleet,Hollanda Ehliyet Soruları 1 2024, Mei
Anonim

Kontrakterende Beampte se Verteenwoordigers (COR's) speel 'n kritieke rol om dit te verseker kontrakteurs die verbintenis van hul kontrakte nakom. Hulle fasiliteer behoorlike ontwikkeling van vereistes en help Kontrakterende Beamptes in die ontwikkeling en bestuur van hul kontrakte.

Net so, wat is 'n kontrakterende beampte se verteenwoordiger COR)?

Kontrakterende Beampte se Verteenwoordiger ( COR ) A Kontrakterende beampte se verteenwoordiger is 'n individu aangewys in ooreenstemming met DFARS subartikel 201.602-2 en skriftelik gemagtig deur die kontrakterende beampte om spesifieke tegniese of administratiewe funksies uit te voer.

Tweedens, wat doen die kor? Die KOR het 'n belangrike rol in die administrasie en tegniese toesig oor kontrakte. Tipies het die KOR 'n sentrale en sleutelverantwoordelikheid vir die monitering en bestuur van kontrakwerking en prestasie.

Wat beteken dit in hierdie verband om 'n kontrakterende beampte te wees?

A kontrakterende beampte is 'n individu wat deur 'n organisasie toevertrou is met die gesag om kontrakte aan te gaan, te administreer, te hernu of te beëindig, tesame met verwante vasstellings en bevindings.

Wat is die verskil tussen 'n kontrakterende beampte en 'n kontrakterende spesialis?

Hulle werk gewoonlik onder die leiding van 'n kontrakterende beampte . Kontrakspesialiste opgelei word in verkryging en in verwante sakevaardighede soos marknavorsing, bronkeuse, koste- en prysontleding, onderhandeling, en kontrak administrasie.

Aanbeveel: