Hoe word 'n gelisensieerde eiendomsassistent betaal?
Hoe word 'n gelisensieerde eiendomsassistent betaal?

Video: Hoe word 'n gelisensieerde eiendomsassistent betaal?

Video: Hoe word 'n gelisensieerde eiendomsassistent betaal?
Video: De Top 5 beste immuniteit verhogende voedingsmiddelen 🧄🥦🍒 2024, Mei
Anonim

Betaal volgens Ervaringsvlak vir Eiendomsassistent

’n Middelloopbaan Eiendomsassistent met 5-9 jaar ondervinding verdien 'n gemiddelde totale vergoeding van $15,03 gebaseer op 194 salarisse. 'N Ervare Eiendomsassistent met 10-19 jaar ondervinding verdien 'n gemiddelde totale vergoeding van $15,61 gebaseer op 180 salarisse.

Op hierdie manier, hoeveel verdien 'n gelisensieerde eiendomsassistent?

Die gemiddelde salaris vir a Eiendomsassistent is $ 14,94 per uur in die Verenigde State.

Mens kan ook vra, wat kan 'n gelisensieerde eiendomsassistent doen? A gelisensieerde eiendomsassistent het gewoonlik groter verantwoordelikhede en is bevoeg om die agent of makelaar van groot pligte te onthef, soos om te help met sluitings en mede-bestuur van oop huise.

As u dit in ag neem, kry eiendomsassistente kommissie?

Met inagneming van die bepalings van die dienskontrak, assistente kan tussen 1 en 10 persent van hul baas s'n ontvang kommissie , maar die syfer hang meestal af van die makelaar se oogpunt. Agtien persent van eiendom praktisyns het aangedui dat hulle ander reëlings het om hul te vergoed assistente.

Hoe word jy 'n gelisensieerde eiendomsassistent?

Indien moontlik, kry professionele ondervinding in a eiendom kantoor, wat direk aan a eiendom agent of makelaar. Hersien staat vereistes vir eiendom lisensie. Tipies word daar van jou verwag om 'n staats-opdragte eksamen te voltooi saam met 'n aansoek om lisensie word a gelisensieerde eiendomsassistent.

Aanbeveel: